Constatari daune Omniasig

Constatari daune auto RCA OMNIASIG

in doar 24 de ore!


Oferim asistenta de la A la Z la constatarea daunelor auto de catre inspectorii de dauna OMNIASIG.

Asistenta este oferita de catre un Specialist Constatare Daune avizat ASF.

Constatarea daunelor si reconstatatarea este efectuata de inspectorii Omniasig in unitatea noastra, conform legislatiei in vigoare.

Serviciul este oferit gratuit clientilor cu o polita RCA valabila Omniasig, care au fost implicati intr-un accident cu doua autovehicule fara vatamari corporale si care efectueaza reparatia in unitatea noastra.

Andre’s Fast Service ofera consultanta in constatarea daunei, programare in service si autoturism la schimb pe durata reparatiei, conform conditiilor din polita de asigurare.

Toate reparatiile se deconteaza direct de catre asigurator conform legii in vigoare.

Omniasig este unul din liderii pietei de asigurari auto din Romania, serviciile lor fiind de cea mai buna calitate.

Constatarea daunelor auto se face în cel mai scurt timp, fiind urmate de reparația efectuată la standarde occidentale.

Service-ul nostru dotat cu aparatură de ultimă generație pentru vehicule multimarcă, dar și cu personal format din profesioniști, se ocupă prompt de rezolvarea oricărei avarii, de natură mecanică, electrică sau tinichigerie-vopsitorie.
Pe intreaga durata a reparatiei, va punem la dispozitie o masina de schimb conform conditiilor din polita de asigurare. Ne dorim ca impactul asupra activitatii dvs. datorat lipsei (chiar si temporare) a autovehiculului propriu sa fie ca si inexistent.

Conform legislaţiei în vigoare, autoturismul avariat se poate repara în orice unitate autorizată RAR aleasă de către păgubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul în care să vă fie efectuată reparaţia. Acest drept fundamental al consumatorului este precizat în legea RCA.
Conform art. 6 alin 8 din Legea nr. 132/2017 vă puteţi adresa pentru efectuarea reparaţiei oricărei unități reparatoare de automobile care functioneaza în condiţiile legii fără nicio restricţie sau constrângere din partea asiguratorului RCA sau a unităţii reparatoare auto, care ar putea să vă influenţeze opţiunea.

 

 0734 106 402 | 0734 108 430

 

Localizare pe harta