Constatari daune auto RCA EUROINS

constatari euroins Suntem parteneri de incredere Euroins si beneficiem de decontare directa.

Daca ați fost implicat într-un accident auto, unul din consilierii noștri se va ocupa de întocmirea dosarului de daună și reparația autoturismului avariat.

Constatarea daunelor auto se face în cel mai scurt timp, fiind urmate de reparația efectuată la standarde occidentale.
Colaborăm cu toate societățile de asigurări RCA CASCO și beneficiem de decontare directă.

Service-ul nostru dotat cu aparatură de ultimă generație pentru vehicule multimarcă, dar și cu personal format din profesioniști, se ocupă prompt de rezolvarea oricărei avarii, de natură mecanică, electrică sau tinichigerie-vopsitorie.

Bonus: pe intreaga durata a reparatiei punem la dispozitia clientilor, la cerere, o alta masina pentru ca impactul asupra activitatii dvs. datorat lipsei (chiar si temporare) a autovehiculului propriu sa fie ca si inexistent.

Conform legislaţiei în vigoare, autoturismul avariat se poate repara în orice unitate autorizată RAR aleasă de către păgubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul în care să vă fie efectuată reparaţia. Acest drept fundamental al consumatorului este precizat în legea RCA. Conform art. 6 alin 8 din Legea nr. 132/2017 vă puteţi adresa pentru efectuarea reparaţiei oricărei unități reparatoare de automobile care functioneaza în condiţiile legii fără nicio restricţie sau constrângere din partea asiguratorului RCA sau a unităţii reparatoare auto, care ar putea să vă influenţeze opţiunea.

Beneficiile tale

Stim cat e de stresanta o dauna auto dar ai ajuns in locul potrivit.

De aici ne ocupam noi:

Suport Constatare
Masina la schimb (cost suportat de asigurator)
Decontare Directa
Suport Intocmire Dosar Dauna
Reparatie Auto cu Piese Originale
Consultanta Juridica in Caz de Dauna
Garantie Reparatie

Localizare pe harta