Care sunt avantajele constatării amiabile

Constatarea amiabilă te ajută în primul rând să economisești timpul pierdut cu drumurile și declarațiile de la Poliție, ea înlocuind astfel procesul verbal întocmit de către polițiști. Constatarea amiabilă are aceași valoare ca un proces verbal întocmit de polițiști. Așadar, nu mai este nevoie să te duci la Secția de Poliție să declari accidentul. În același timp, dacă tu ești vinovat de accident, vei scăpa și de amendă șau de alte eventuale probleme în urma acestui incident neplăcut.

Completarea unei constatări amiabile este recomandarea specialiștilor pentru a ajunge la o înțelegere reglementată de lege. Însă, de multe ori, este imposibil să te poți întelege cu celălalt șofer implicat în accident. Indiferent de situație, există rezolvare legală. Dacă nu se poate ajunge la o înțelegere cu acesta trebuie să ajungi la un sediu de poliție în maxim 24 de ore de la producerea incidentului.

În cazul în care ai fost implicat într-un accident ușor, sună și discută cu un inspector de daună.

0310 059 059
număr cu tarif normal

avantajele constatarii amiabile

Poți alege să vii direct la
centrul de daune și reparații

Adresa: Bd. Theodor Pallady nr. 287

Aici nu stai la coadă și nici nu îți trebuie programare. Beneficiezi de consultanță, completare amiabilă (dacă este cazul), deschidere dosar daună și reparație autoturism, totul într-un singur loc. Pleci acasă cu mașină la schimb, fără să piezi timp sau să completezi zeci de formulare.