Constatarea amiabilă online – ghid de utilizare și procedură constatare

Aplicația “Amiabila online” a fost lansată și vine în sprijinul tuturor șoferilor implicați în accidente ușoare în care nu au rezultat victime ci doar daune materiale.

Așadar, dacă se întâmplă să fiți lovit din neatenție de un alt autoturism, soluția este să vă înțelegeți cu celălalt șofer și să utilizați noua aplicație în locul formularului clasic.

Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, puteți completa constatarea amiabilă direct din telefonul mobil, chiar la fața locului accidentului. Trebuie doar să vă creați un cont, să completați câteva date personale iar apoi totul va decurge simplu și ușor.

Amiabila o puteți descărca pe orice telefon mobil din google play sau appstore, fiind gratuită.

amiabila online

Pasul 1.
Pentru a putea face o constatare, este necesar să vă creați un cont pe baza unei adrese de Email la care aveți acces. După confirmarea contului, este necesară validarea acestuia prin contul de Email. Ulterior, puteți continua cu introducerea datelor personale care nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute.

Pasul 2.
Va trebui să completați datele din cartea dvs. de identitate, permisul și ulterior să adăugați autoturismul.

Important: completați toate datele în ordinea cerută de aplicație, fără să omiteți niciun pas.
Necompletarea informațiilor cerute face ca amiabila să fie imposibil de folosit.

Constatările au rubrică separată, unde poți urmări istoricul propriu sau de unde poți crea oricând o nouă constatare amiabilă cu butonul “Adaugă Constatare”. Amiabila dispune de localizare exactă prin GPS și autocompletarea adresei unde s-a petrecut accidentul, în cazul în care nu știi adresa. Pentru a descrie cât mai obiectiv accidentul, ai posibilitatea de a selecta direcția impactului cât și avariile suferite de vehicul.
În funcție de circumstanțele selectate de ambii conducători, aplicația selectează 3 dintre cele mai probabile circumstanțe în care accidentul ar fi putut să se întample. După ce participanții sunt de acord cu circumstanțele create în urma procesului de înregistrare, este nevoie de semnatura ambelor părti implicate. Ai opțiunea să trimiți documentele asiguratorilor RCA ai celor două părți.

Dacă accidentul s-a produs în București – Ilfov și considerați că aplicația este dificil de completat, puteți veni la centrul de daune auto situat în Bd. Theodor Pallady 287.

Veți fi preluat imediat de un agent care vă va ajuta cu completarea amiabilei. Fără programare, fără timp pierdut sau incertitudinea că poate nu ați completat corect.

Ulterior, putem efectua constatarea și, dacă doriți, putem deschide dosarul de daună. Cu alte cuvinte, vă ajutăm cu toată procedura unei daune auto, de la completarea amiabilei până la reparația mașinii.

Dacă autoturismul este avariat și nu poate rula în condiții de siguranță, vă rugăm să ne anunțati prin telefon de acest lucru.
Pentru detalii poți suna la numerele afișate în site sau vino direct la noi, de Luni până Vineri între orele 8 – 20 și Sâmbătă între orele 8 – 13.