birou accidente usoare sector 3 bucuresti

Ai căutat accidente ușoare sector 3?

Înseamnă că ai fost implicat într-un astfel de incident și ai nevoie de informații. Te vom ajuta noi cu tot ce trebuie să faci, in situația în care ai fost lovit de un alt autoturism.

0310 059 059
număr cu tarif normal

Ai căutat accidente ușoare sector 3?

Înseamnă că ai fost implicat într-un astfel de incident și ai nevoie de informații. Te vom ajuta noi cu tot ce trebuie să faci, in situația în care ai fost lovit de un alt autoturism.

0310 059 059
număr cu tarif normal

accidente usoare sector 3

Constatare daună

Deschidere dosar

Reparație autoturism

Mașină la schimb

Dacă mașina a fost avariată și nu se poate deplasa în condiții de siguranță, te vom ajuta cu tractarea la centrul de daune și reparații conform condițiilor din polița RCA.

Indiferent de zona în care s-a produs accidentul (Balta Albă, Dristor, Titan, Unirii, Vitan, Piața Muncii sau Theodor Pallady), primul pas este să schimbați informații privind identitatea, datele de contact și asigurarea RCA cu celălalt șofer implicat în accident.

Păstrați-vă calmul și încercați să vă înțelegeți cu șoferul vinovat de accident. Dacă pagubele sunt doar materiale (nu există victime), mutați mașinile astfel încât să nu încurce traficul. Ulterior completați constatarea amiabilă.

Înțelegem că este posibil să nu știți cum se completează amiabila. Veniți împreună cu șoferul vinovat la centrul de constatare daune și vă ajutăm noi să completați documentul corect.

Procedură accidente ușoare sector 3

Pentru dvs. ca parte vătămată, lucrurile se pot simplifica repede și mai ușor decât v-ați aștepta. Dacă alegeți să efectuați constatarea la centrul de daune și reparații din Bd. Theodor Pallady 287, deschidem dosarul de daună pe loc, programăm autoturismul la reparație și primiți un alt autoturism la schimb pe toată această perioadă conform poliței RCA.

Așadar, primul pas este să ne sunați pentru a intra în dialog cu un consultant. Astfel, putem demara cât mai repede procedura de notificare asigurator și intrare în service.

Este important de știut că dacă în urma producerii accidentului au rezultat și victime, aveți obligația de a nu schimba poziția autovehiculelor implicate în accident și să nu părăsiți locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de anchetă.

constatari daune auto bucuresti

Alege varianta cea mai simplă

Vino direct la centrul de daune și reparații din
Bd. Theodor Pallady nr. 287.

Aici nu stai la coadă și nici nu îți trebuie programare. Beneficiezi de consultanță, completare amiabilă (dacă este cazul), deschidere dosar daună și reparație autoturism, totul într-un singur loc. Pleci acasă cu mașină la schimb, fără să piezi timp sau să completezi zeci de formulare.

Întrebări și răspunsuri
Unde se află biroul de accidente ușoare din sectorul 3?

Biroul de accidente ușoare din București se află pe Splaiul Unirii, în incinta Auto Cobălcescu. Menționăm că pentru constatări daune puteți alege singur centrul de constatare unde doriți să reparați autoturismul avariat. Contactați-ne pentru detalii!

Trebuie să mă deplasez la poliție în 24 de ore de la accident?

În cazul unui accident ușor produs în sectorul 3, dacă vă înțelegeți să completați amiabila, nu mai este necesar să mergeți la poliție.

Primesc mașină la schimb pe durata reparației?

Pe toată durata reparației, primiți la schimb un alt autoturism din aceeași clasă ca a dvs. sau similară, conform poliței RCA. Contactați-ne pentru detalii!

Nu găsești răspuns la întrebarea ta?

Intră în dialog cu noi. Contactează-ne prin telefon, chat, e-mail sau vino direct la centrul de constarare și reparații din Bd. Theodor Pallady 287, de luni până vineri între 8 – 17 și sâmbătă între 9 – 13.