Care sunt avantajele constatării amiabile

Constatarea amiabilă te ajută în primul rând să economisești timpul pierdut cu drumurile și declarațiile de la Poliție, ea înlocuind astfel procesul verbal întocmit de către polițiști. Constatarea amiabilă are aceași valoare ca un proces verbal întocmit de polițiști. Așadar, nu mai este nevoie să te duci la Secția de Poliție să declari accidentul. În același timp, dacă tu ești vinovat de accident, vei scăpa și de amendă șau de alte eventuale probleme în urma acestui incident neplăcut.

În cazul în care ai fost implicat într-un accident ușor, sună și discută cu un inspector de daună.

031 9772

de luni până vineri între orele 9 – 24

0734 108 430

de luni până duminică între orele 9 – 24

Completarea unei constatări amiabile este recomandarea specialiștilor pentru a ajunge la o înțelegere reglementată de lege. Însă, de multe ori, este imposibil să te poți întelege cu celălalt șofer implicat în accident. Indiferent de situație, există rezolvare legală. Dacă nu se poate ajunge la o înțelegere cu acesta trebuie să ajungi la un sediu de poliție în maxim 24 de ore de la producerea incidentului.

Vino direct la constatare daune in Bd. Theodor Pallady nr. 287.
Aici nu stai la coadă și nici nu trebuie să completezi zeci de formulare. Beneficiezi de consultanță, deschidere dosar daună și reparație autoturism într-un service autorizat RAR, echipat la standarde europene. Fără timp pierdut, fără programări și așteptare la rând.