Procedură în caz de accidente ușoare în București – Ilfov

Ai fost implicat într-un accident ușor în București – Ilfov?

Oricât de atenți suntem atunci când ne aflăm la volan, situațiile imprevizibile pot apărea din senin. Îți vom spune ce trebuie să faci imediat după accident, chiar dacă nu ești tu cel vinovat de producerea acestuia.

Vestea cea mai bună este că soferii implicati in accidente auto ușoare, soldate doar cu daune materiale, își pot repara autoturismele fără a trece pe la poliție, documentele de introducere în reparație urmând să fie eliberate de asigurator.

Așadar, în cazul unui accident ușor, cea mai indicată (și recomandată) soluție este să vă înțelegeți cu celălalt conducător auto și să completați constatarea amiabilă.

birou accidente usoare

Pași de urmat accidente ușoare

Dacă accidentul s-a produs în București Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6 sau Ilfov, sună și discută chiar acum cu un consultant daune. Dacă mașina nu se poate deplasa pe roți, te vom ajuta cu tractarea ei conform condițiilor din polița RCA. Este important să nu te panichezi pentru că te vom ajuta să îți repari mașina rapid și fără stres.

Fix: 031 9772

(luni – vineri între 8 – 24 și sâmbătă între 8 – 13)

Mobil: 0734 108 430  (non-stop)
Chat online cu operator (non-stop)
Alte informații utile în caz de accident

Așa cum spuneam mai sus, în cazul accidentelor ușoare (pagubele rezultate în urma accidentului sunt doar de natură materială) nu este necesară deplasarea la poliție. Biroul de accidente ușoare din București se află în Str. Splaiul Unirii, nr. 311 (incinta Auto Cobălcescu).

Dacă dorești, poți veni direct pentru constatare daune la sediul din Theodor Pallady 287. Aici nu stai la coadă și nici nu trebuie să completezi zeci de formulare. Beneficiezi de consultanță, deschidere dosar daună și reparație autoturism într-un service autorizat RAR, echipat la standarde europene. Fără timp pierdut, fără programări și așteptare la rând.

Dacă în urma producerii accidentului au rezultat și victime, aveți obligația de a nu schimba poziția autovehiculelor implicate în accident și să nu părăsiți locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de anchetă.

constatari daune auto bucuresti