parallax background

Constatari daune Generali

Constatari daune auto RCA GENERALI

in doar 24 de ore!

Suntem parteneri de incredere Generali si beneficiem de decontare directa.

Daca ați fost implicat într-un accident auto, unul din consilierii noștri se va ocupa de întocmirea dosarului de daună și reparația autoturismului avariat.

Generali este unul din liderii pietei de asigurari auto din Romania, serviciile lor fiind de cea mai buna calitate.

Constatarea daunelor auto se face în cel mai scurt timp, fiind urmate de reparația efectuată la standarde occidentale.

Service-ul nostru dotat cu aparatură de ultimă generație pentru vehicule multimarcă, dar și cu personal format din profesioniști, se ocupă prompt de rezolvarea oricărei avarii, de natură mecanică, electrică sau tinichigerie-vopsitorie.
Bonus: pe intreaga durata a reparatiei punem la dispozitia clientilor, la cerere, o alta masina pentru ca impactul asupra activitatii dvs. datorat lipsei (chiar si temporare) a autovehiculului propriu sa fie ca si inexistent.

Conform legislaţiei în vigoare, autoturismul avariat se poate repara în orice unitate autorizată RAR aleasă de către păgubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul în care să vă fie efectuată reparaţia. Acest drept fundamental al consumatorului este precizat în legea RCA.
Conform art. 6 alin 8 din Legea nr. 132/2017 vă puteţi adresa pentru efectuarea reparaţiei oricărei unități reparatoare de automobile care functioneaza în condiţiile legii fără nicio restricţie sau constrângere din partea asiguratorului RCA sau a unităţii reparatoare auto, care ar putea să vă influenţeze opţiunea.

 

 0734 106 402 | 0734 108 430

 

Localizare pe harta