Despre noi

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca piata auto din Romania a avut o crestere fulminanta, greu de anticipat chiar si pentru cei cu state vechi in domeniul statisticilor, strazile si bulevardele mult subdimensionate devenind parteneri de pierdere de timp in cozi parca interminabile.

Cum este normal pana la urma, aceeasi dezvoltare direct proportionala, a avut-o si piata de asigurari fie ca este vorba de politele obligatorii RCA sau CASCO, dar si cea a vanzarilor de piese auto sau a service-urilor.

Serviciile oferite de aceste companii, desi prezentate intr-un stil clar profesionist, va poate crea in realitate reale probleme in ipotetica situatie a producerii unui eveniment prin simplul fapt al lipsei unui serviciu complet si integrat. Ce inseamna un accident? Un lung sir de peripetii care debuteaza cu lipsa cunostintelor despre cui sa te adresezi pentru despagubire, asteptari ale sosirii vre-unui inspector de daune plictisit si nu de putine ori exgerat de sceptic cu privire la detaliile accidentului, apoi ore de incertitudini asupra aprobarii sau nu a dosarului de dauna deschis, apoi iarasi timp pana cand veti putea in sfarsit intra in posesia despagubirilor. Nu pun la indoiala disponibilitatea marilor companii de asigurari, trebuie sa admitem doar ca sunt asiguratori care sub masca unor tarife suspect de mici ale politelor, ascund niste servicii execrabile. Revenind la cazul nostru, odata cu sosirea banutilor, ai tendinta falsa ca s-a terminat, ca bagi masina intr-un service, oricare, si baietii aia o sa-ti repare masina pe repede inainte iar tu o sa poti din nou sa-ti reiei calvarul circulatiei zilnice. Din nou fals… sunt multi altii care au sosit inaintea ta, piesele tale trebuie comanadate si asteptate pentru ca exact piesele care iti trebuiesc tie nu sunt pe stoc. Din nou timp pierdut..

Asa am aparut noi.

constatari dauneUn serviciu total menit sa elimine incertitudini, cu o disponibilitate 24h din 24, preluand fiecare caz de la momentul producerii evenimentului si pana la repunerea autovehiculuilui la dispozitia proprietarului. Cronologic vorbind, punem la dispozitie masini de tractat si remorcat vehiculul avariat. Avem parteneriate cu toate companiile de asigurari si stim exact ce acte trebuie si de cat timp este nevoie pentru solutionare. Service-ul nostru dotat cu aparatura de ultima generatie pentru vehicule multimarca, dar si cu personal format din profesionisti, se ocupa prompt de rezolvarea oricarei avarii, de natura mecanica, electrica sau tinichigerie-vopsitorie in ore de manopera de regula mai putine decat in multe service-uri asa zis serioase.

Si nu este tot: pe intreaga durata a reparatiei punem la dispozitia clientilor la cerere, o alta masina, pentru ca impactul asupra activitatii clientilor nostri datorat lipsei chiar si temporare a autovehiculului propriu sa fie nul.

Promitem o colaborare exceptionala, iar experientele avute cu clientii pana acum ne dau dreptul sa ne gandim la relatii pe termen lung, bazate pe calitate si onestitate pentru ca noi stim sa transformam banalul in exceptional.

Localizare pe harta