Nu este un secret pentru nimeni faptul ca piata auto din Romania a avut o crestere fulminanta, greu de anticipat chiar si pentru cei cu state vechi in domeniul statisticilor, strazile si bulevardele mult subdimensionate devenind parteneri de pierdere de timp in cozi parca interminabile.

Cum este normal pana la urma, aceeasi dezvoltare direct proportionala, a avut-o si piata de asigurari fie ca este vorba de politele obligatorii RCA sau CASCO, dar si cea a vanzarilor de piese auto sau a service-urilor.

Serviciile oferite de aceste companii, desi prezentate intr-un stil clar profesionist, va poate crea in realitate reale probleme in ipotetica situatie a producerii unui eveniment prin simplul fapt al lipsei unui serviciu complet si integrat. Ce inseamna un accident? Un lung sir de peripetii care debuteaza cu lipsa cunostintelor despre cui sa te adresezi pentru despagubire, asteptari ale sosirii vre-unui inspector de daune plictisit si nu de putine ori exgerat de sceptic cu privire la detaliile accidentului, apoi ore de incertitudini asupra aprobarii sau nu a dosarului de dauna deschis, apoi iarasi timp pana cand veti putea in sfarsit intra in posesia despagubirilor. Nu punem la indoiala disponibilitatea marilor companii de asigurari, trebuie sa admitem doar ca sunt asiguratori care sub masca unor tarife suspect de mici ale politelor, pot ascunde unele clauze dezavantajoase pentru clienti.

Revenind la cazul nostru, odata cu sosirea banutilor, ai tendinta falsa ca s-a terminat, ca bagi masina intr-un service, oricare, si baietii aia o sa-ti repare masina pe repede inainte iar tu o sa poti din nou sa-ti reiei calvarul circulatiei zilnice. Din nou fals… sunt multi altii care au sosit inaintea ta, piesele tale trebuie comanadate si asteptate pentru ca exact piesele care iti trebuiesc tie nu sunt pe stoc.

Din nou timp pierdut..

constatari daune

Noi venim in ajutorul celor care au nevoie de un serviciu total, menit sa elimine incertitudini. Preluam si tratam individual fiecare caz, de la momentul producerii evenimentului si pana la repunerea autovehiculuilui la dispozitia proprietarului.

Colaboram cu toate companiile de asigurari si stim exact ce acte trebuie si de cat timp este nevoie pentru solutionarea unei daune. Service-ul nostru dotat cu aparatura de ultima generatie pentru vehicule multimarca, dar si cu personal format din profesionisti, se ocupa prompt de rezolvarea oricarei avarii, de natura mecanica, electrica sau tinichigerie-vopsitorie, in ore de manopera de regula mai putine decat in multe service-uri asa zis serioase.

Si nu este tot: conform politei RCA, pe intreaga durata a reparatiei punem la dispozitia clientilor, la cerere, o masina de schimb, pentru ca impactul asupra activitatii clientilor nostri datorat lipsei chiar si temporare a autovehiculului propriu sa fie nul.

Promitem o colaborare la standarde europene, iar experientele avute cu clientii pana acum ne dau dreptul sa ne gandim la relatii pe termen lung, bazate pe calitate si onestitate pentru ca noi stim sa transformam banalul in exceptional.

Localizare pe harta