Nu știi să completezi amiabila? Te ajutăm noi 🙂

La o simplă căutare pe internet găsim zeci, poate sute de modele și sfaturi despre cum se completează corect o constatare amiabilă online. Dar poți fii sigur că ai accesat informațiile corecte? Evident că nu.

Tocmai de aceea, singura și cea mai eficientă soluție este să apelați la profesioniști.

Puteți veni de exemplu la centrul de constatări daune din Bd. Theodor Pallady nr. 287. De luni până vineri în intervalul 8 – 17, un consultant daune te va ajuta cu întocmirea corectă a formularului de constatare amiabilă. Tot ce trebuie sa faceti este să vă înțelegeți cu celălalt șofer implicat în accident.

Nu este necesar să veniți împreună cu celălalt șofer implicat în accident. Puteți veni doar dvs. dacă aveți datele de contact ale acestuia.

cum se completeaza constatarea amiabila

Fie ca sunteți parte vătămată sau autorul accidentului, noi vă ajutăm în mod gratuit cu completarea amiabiei. În plus, vă oferim sfaturi și alte informații despre cum puteți să reparați autoturismul rapid, fără costuri, fără programare, fără zile întregi de așteptare sau drumuri inutile.

Pe scurt, la AFSCARS reparăm mașini implicate în accidente usoare. Și o facem bine! Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, puteți citi recenziile clienților noștri. Colaborăm cu toate societatile de asigurare și, dacă doriți, vă puteți repara și dvs. autoturismul la noi.

pareri andres fast service

⭐⭐⭐⭐⭐

Peste 350 de clienți au recomandat
AFSCARS pentru profesionalism.

În concluzie, cea mai simplă și eficientă soluție atunci când ai fost implicat într-un accident din care au rezultat doar pagube materiale, e să vii la noi. Te ajutăm să completezi corect amiabila, îți oferim consultanță și sfaturi. Nu te costă nimic și mai mult, nu este nevoie nici de programare! Vii direct la service și un consultant daune te va prelua imediat.

Dacă te-am convins, este important să ai la tine câteva documente precum asigurarea RCA, talon și cartea de identitate a celuilalt șofer.

Asta e tot! Fără timp pierdut sau teama că nu ai completat amiabila corect. Simplificăm toată procedura astfel încât să treci cât mai ușor peste incidentul neplăcut. Te așteptăm!