Accidente ușoare cu fuga celui responsabil

Statisticile arată că zilnic au loc peste 100 de accidente ușoare cu fuga de la locul accientului a celui responsabil, și asta doar în București. Când sunteți implicat într-un astfel de incident, este important să rețineți cât mai multe detalii despre cel care a provocat accidentul: marcă autoturism, model, culoare, număr de înmatriculare. În caz contrar, accidentele uşoare cu autor necunoscut sunt destul de greu de rezolvat, iar autorii pot fi identificaţi doar dacă sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Ce puteți face dvs. în calitate de păgubit

În cazul în care ai fost implicat într-un astfel de accident, sună și discută cu un inspector de daună.

031 9772

de luni până vineri între orele 9 – 24

0734 108 430

de luni până duminică între orele 9 – 24

Îți poți repara autoturismul fără costuri, fiind despăgubit de fondul victimelor străzii. Informații precum ora la care a avut loc accidentul, ordinea în care s-au petrecut evenimentele sau alte informații care pot identifica autorul accidentului sunt deosebit de importante atunci când veți face declarația la sediul de poliție. Pe baza acestei declarații, polițiștii vor demara o anchetă pentru a stabili vinovatul și vor aplica măsurile care se impun. De asemenea, este bine să vorbiți cu persoanele care au asistat la accident pentru a-i avea drept martori.

Vino direct la constatare daune in Theodor Pallady nr. 287.
Aici nu stai la coadă și nici nu trebuie să completezi zeci de formulare. Beneficiezi de consultanță, deschidere dosar daună și reparație autoturism într-un service autorizat RAR, echipat la standarde europene. Fără timp pierdut, fără programări și așteptare la rând.