Accidente ușoare cu fuga celui responsabil

Ce puteți face dvs. în calitate de păgubit

Când sunteți implicat într-un astfel de incident, este important să rețineți cât mai multe detalii despre cel care a provocat accidentul: marcă autoturism, model, culoare, număr de înmatriculare. În caz contrar, accidentele uşoare cu autor necunoscut sunt destul de greu de rezolvat, iar autorii pot fi identificaţi doar dacă sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere.

În cazul în care ai fost implicat într-un astfel de accident, sună și discută cu un inspector de daună.

0310 059 059
număr cu tarif normal

Îți poți repara autoturismul fără costuri, fiind despăgubit de fondul victimelor străzii. Informații precum ora la care a avut loc accidentul, ordinea în care s-au petrecut evenimentele sau alte informații care pot identifica autorul accidentului sunt deosebit de importante atunci când veți face declarația la sediul de poliție. Pe baza acestei declarații, polițiștii vor demara o anchetă pentru a stabili vinovatul și vor aplica măsurile care se impun. De asemenea, este bine să vorbiți cu persoanele care au asistat la accident pentru a-i avea drept martori.


Poți alege să vii direct la
centrul de daune și reparații

Adresa: Bd. Theodor Pallady nr. 287

Aici nu stai la coadă și nici nu îți trebuie programare. Beneficiezi de consultanță, completare amiabilă (dacă este cazul), deschidere dosar daună și reparație autoturism, totul într-un singur loc. Pleci acasă cu mașină la schimb, fără să piezi timp sau să completezi zeci de formulare.