Cum se completează constatarea amiabilă

Atunci când sunteți implicat într-un accident ușor, este recomandat să vă înțelegeți cu celălalt șofer și să completați formularul de constatare amiabilă.

Acesta se completează întotdeauna de ambii șoferi implicați și doar pe prima pagină.

Formularul de constatare amiabilă conține două file auto-copiative iar prima pagină o va păstra șoferul păgubit.

Este foarte imporant să completați formularul cu pixul, să scrieți cu majuscule și să oferiți cât mai multe detalii dacă doriți ca daunele să se soluționeze.

Prima pagină din formularul de constatare amiabilă se va păstra de către păgubit, iar a doua de către vinovat. Completarea formularului se face simplu, fiind destul de intuitivă. Ulterior, atașați o copie după asigurarea RCA, talon și cartea de identitate a celuilalt șofer pentru a eficientiza procesul de solicitare a despăgubirii.

Dacă aveți nevoie de ajutor în completarea formularului sau nu vă înțelegeți cu celălalt șofer, puteți discuta cu un consultant daune:

0310 059 059
număr cu tarif normal

Alege varianta cea mai simplă

Vino direct la centrul de daune și reparații din
Bd. Theodor Pallady nr. 287.

Aici nu stai la coadă și nici nu îți trebuie programare. Beneficiezi de consultanță, completare amiabilă (dacă este cazul), deschidere dosar daună și reparație autoturism, totul într-un singur loc. Pleci acasă cu mașină la schimb, fără să piezi timp sau să completezi zeci de formulare.