Informații de care e bine să ții cont în cazul producerii unui accident ușor

✅ Termenul maxim de declarare a oricărui accident ușor este de 24 de ore de la producere, iar depășirea acestui termen vă poate aduce amenzi sau chiar pierderea permisului.

✅ Dacă accidentul s-a produs în trafic, trebuie să scoți mașina de pe carosabil, să faci o verificare amănunțită a daunelor și să reți cât mai multe amănunte legate de desfășurarea accidentului auto.

✅ Dacă s-au produs daune suplimentare colaterale precum mobilier stradal, balustrade sau borduri, ai obligația de a face o declarație la poliție.

✅ Dacă nu vă înțelegeți cu celălalt șofer pentru a încheia o constatare amiabilă, atunci ai la dispoziție varianta declarației la poliție.

✅ Dacă în urma producerii unui accident rutier au rezultat victime, ai obligația de a nu schimba poziția autovehiculelor implicate în accident și să nu părăsești locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de anchetă.

În cazul în care ai fost implicat într-un accident ușor, sună și discută cu un inspector de daună.

0310 059 059
număr cu tarif normal


Poți alege să vii direct la
centrul de daune și reparații

Adresa: Bd. Theodor Pallady nr. 287

Aici nu stai la coadă și nici nu îți trebuie programare. Beneficiezi de consultanță, completare amiabilă (dacă este cazul), deschidere dosar daună și reparație autoturism, totul într-un singur loc. Pleci acasă cu mașină la schimb, fără să piezi timp sau să completezi zeci de formulare.