Constatari daune auto RCA UNIQA

constatari uniqa Oferim asistenta de la A la Z la constatarea daunelor auto de catre inspectorii de dauna UNIQA.

Asistenta este oferita de catre un Specialist Constatare Daune avizat ASF.

Constatarea daunelor si reconstatatarea este efectuata de inspectorii Uniqa in unitatea noastra, conform legislatiei in vigoare.

Serviciul este oferit gratuit clientilor cu o polita RCA valabila Uniqa, care au fost implicati intr-un accident cu doua autovehicule fara vatamari corporale si care efectueaza reparatia in unitatea noastra.

Andre’s Fast Service ofera consultanta in constatarea daunei, programare in service si autoturism la schimb pe durata reparatiei, conform conditiilor din polita de asigurare.

Toate reparatiile se deconteaza direct de catre asigurator conform legii in vigoare.

Constatarea daunelor auto se face în cel mai scurt timp, fiind urmate de reparația efectuată la standarde occidentale.
Colaborăm cu toate societățile de asigurări RCA CASCO iar reparatiile se deconteaza direct de catre asigurator conform legii in vigoare.

Service-ul nostru dotat cu aparatură de ultimă generație pentru vehicule multimarcă, dar și cu personal format din profesioniști, se ocupă prompt de rezolvarea oricărei avarii, de natură mecanică, electrică sau tinichigerie-vopsitorie.

Pe intreaga durata a reparatiei, va punem la dispozitie o masina de schimb conform conditiilor din polita de asigurare. Ne dorim ca impactul asupra activitatii dvs. datorat lipsei (chiar si temporare) a autovehiculului propriu sa fie ca si inexistent.

Conform legislaţiei în vigoare, autoturismul avariat se poate repara în orice unitate autorizată RAR aleasă de către păgubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul în care să vă fie efectuată reparaţia. Acest drept fundamental al consumatorului este precizat în legea RCA. Conform art. 6 alin 8 din Legea nr. 132/2017 vă puteţi adresa pentru efectuarea reparaţiei oricărei unități reparatoare de automobile care functioneaza în condiţiile legii fără nicio restricţie sau constrângere din partea asiguratorului RCA sau a unităţii reparatoare auto, care ar putea să vă influenţeze opţiunea.

Beneficiile tale

Stim cat e de stresanta o dauna auto dar ai ajuns in locul potrivit.

De aici ne ocupam noi:

Asistenta si Programare

 Suport Intocmire Dosar Dauna

Masina la schimb (cost suportat de asigurator)

Notificare Asigurator

Reparatie Auto cu Piese Originale

Consultanta Juridica in Caz de Dauna

Garantie Reparatie

Localizare pe harta